UP DOWN

Sozopol hotel / hotel review

Не рекомендую

О 5* речи нет. В ресторане отколотые тарелки и незрелые фрукты. Чай Вам предложат только в строго отведенное время. Даже не дадут кипятку при больном горле, пожалуйста, ледяное питье. И это при оплате все включено. Море мелкое, пока выйдешь, замерзнешь, на сильном ветру. И купаться приходится, разгребая водоросли. За три недели прозрачная вода была 2 дня. Никакой анимации в отеле нет!!! Анимация мешает собственникам, которых большинство.Даже для 9 летней дочери. Очень скучно.

Published from: Наталия Visit Date: 2012-08-03 DOWN

Sozopol hotel / hotel review

Спокойный комфортный отдых

Отдыхали всей семьей - двое взрослых и двое детей. Очень спокойная, уютная обстановка, прекрасный песочный пляж (ближний и дальний), не поражающий выбором, но зато вполне качественный шведский стол (особенно на завтрак и на ужин). Атмосфера сильно отличается от шумной, практически городской обстановки на больших курортах. Очень красивая нетронутая природа вокруг.

Published from: Елена Visit Date: 2012-06-26 UP

Sozopol hotel / hotel review

Refugiu excelent

In primul rand as defini titlul ca pe locatia unde nu veti intalni nelipsitii manelisti si tzoparlani romani (pentru ca locatia inca nu se vinde la agentiile romanesti) si nici chiar bulgari (pentru ca la ei e vanduta mult mai scump, din cate ne-a zis receptionera...). Deci: un hotel mititel de 40 de camere (3 etaje cochete) intru-un complex privat de vile, ai caror propietari in marea lor majoritate sunt straini. Noi, care nu am cerut sea-view, am avut surpriza sa beneficiem de o extra camera de 30 m2, in care fata noastra putea face o diagonala de "sol de gimnastica"... cu un balcon suficient de incapator pentru stat seara la o bere in 6 adulti. Complexul are 5 piscine foarte frumoase si neaglomerate (cel putin la sf. lui August, eram aproape singurii ce preferau piscina in detrimentul marii). Din complex poti alege sa cobori niste trepte in partea stanga si sa faci baie in mare pe o plaja neamenajata, care mi s-a parut chiar mai frumoasa decat celebra Arkutino Beach la care se ajunge cu un "ride" de 5 minute cu autovehicule electrice apartinand complexului, gratuite, din 30 in 30 de minute. Ca si oportunitati de masa, pe langa micul dejun sub forma unui bufet suedez FOARTE bogat si cu de toate (gen Turcia), puteai servi cam orice uzual in Bulgaria la restaurantul hotelului, sau pizza, salate si oarece gratare la Pub-ul de la piscine.

Published from: Dan Visit Date: 2011-11-25

Tourism news

       
© 2001 — 2024 | All rights reserved | created by format.bg