Borovets hotels reviews

   UP DOWN

Borovets hotel White House / hotel review

Пълно безобразие!

Изкарахме на ужасните Новогодишни празници! Хотелът не зазлужава и 1 звезда. Парапетите по стълбището се клатят, в стаите е не повече от 18 градуса, в банята няма дори 1 полица, стаитe са мръсни и затънали в прах, няма чаши, имаше скъсано спално бельо, кабелът на TV повреден. Въпреки оплакването ни 1 муха 2 дена си остана на перваза! Нямаха нито допълнителни завивки, нито печки, които да ни стоплят. В ресторанта бяхме настанени плътно един до друг, не можеше да се мине и между масите. Пускаше се много чалга. Не се разбра кога е станало 24:00, нито пуснаха химна. Храната явно беше приготвена много отдавна - салатите безвкусни и засъхнали, пържолата едва се режеше. На горните етажи нямаше вода. Дори не се опитаха да осигурят шишета с вода за тоалетните!

Published from: Надежда Тодорова Visit Date: 2015-12-31 DOWN

Borovets hotel Iceberg / hotel review

Худший отель года!!!

Худший отель года!!! Четвёртый год мы с женой и друзьями( от 7 до 11 человек) останавливались в отеле "Айсберг", и в последний !!! С первого раза мы полюбили этот отель за его красоту, приветливый персонал, качество обслуживания номеров и вкусную кухню. Но с каждым годом всё это становилось всё хуже и хуже... Осталась только внешняя красота! Мы отдыхали в "Айсберг"(Боровец) с 20 по 28 января 2014 группой из 11 человек. При приезде нам дали только один номер из пяти- на наше с женой имя, остальные номера пообещали дать через 2 часа. Когда мы с женой разложили вещи и хотели помыться после перелёта, то оказалось, что наши друзья должны тоже жить в нашем номере(плюс трое)... На рецепшин перепутали все номера и сказали, чтобы мы сами решали свои проблемы, менялись номерами, чинили вентиляцию в туалетах(которая не работала ни в одном из номеров), переносили кровати и постельное бельё(которое не менялось за неделю ни разу) сами- на разные этажи!!! Всё это было сказано в грубой форме и с издевательскими насмешками !!! Так как мы оплатили заранее за своё проживание, то нам ничего не оставалось, как смириться с этим хамством, не на улице же нам жить... За всю неделю ни разу не мылись полы в номере, не мылись раковина и унитаз!!! Полотенца менялись только один единственный раз!!! На завтрак и ужин нужно было приходить самыми первыми, так как еда , в последствии, практически не пополнялась!!! В последний день нас "вежливо" попросили освободить номера до 12 часов дня или доплатить по 25 евро с номера за 5 часов( в 17 часов нас забирали в аэропорт). И это притом, что отель был заполнен лишь на треть всю неделю(за эти 5 часов никто так и не въехал ни в отель ни ,тем более, в наши номера). Отель "Айсберг" незаслуженно присваевает себе 4 звезды!!! Большая просьба--- хорошо подумать перед тем, как выбирать этот отель для отдыха!!!

Published from: Oskar Visit Date: 2014-01-20 DOWN

Borovets hotel White House / hotel review

не стъпвайте в този хотел

Всичко написано за този хотел е лъжа!Хотелът е нов и въпреки това се разпада,спестено е от всичко:строителни материали,обзавеждане,персонал и т.н.Снимките не отговарят на действителността,басейнът е в съседен хотел и няма топла връзка,има една сауна за която се заплаща,никой не чисти стаята и не сменя кърпите,цените в ресторанта и бара са безумни за това което се предлага,няма ски гардероб и е доста далече от пистите!Бяхме там за Нова година и всичко беше безумно!До 18ч. на 31 персонала нямаше представа нито за менюто,нито за това в какво ще се състои празничната вечер!Нямаше достатъчно вилици и чаши за всички гости,сервираха една салата,две парченца риба пане и някакви пържоли към 1 часът и това е празнична новогодишна вечеря,хората започнаха да си изнасят от стаите храна и прибори,всичко останало се заплащаше, дори и водата!Хотелът не само не е четири звезди,но аз дори не бих му дала и две,даже не мога да го нарека хотел!!!Не стъпвайте там,това не са проблеми,защото сега отварят,както всички се оправдаваха,това е ламтене за пари на собствениците без никакви угризения за лъжите и неудобствата,които съсздават на хората,включително и на горкия оскъден, персонал!!!

Published from: Кристина Манова Visit Date: 2014-01-02 DOWN

Borovets hotel White House / hotel review

УЖасен хотел не си давайте парите!!!!!

Този "хотел" не заслужава даже 1 звезда.Още с настаняването бяхме неприятно изненадани от това че бяхме платили за апартамент с две спални а ни настаниха в апартамент с една спалния и две отделни легла.Това обаче е най-малкия проблем,матраците бяха толкова нечовешки твърди,все едно си легнал на земята че се принудихме да напуснем хотела,"спахме"само една нощ при положение че бяхме платили за две,разбира се пари никой не ти връща.ПразничнатА новогодишна вечеря-останахме си гладни-за 4 човека бяха сложили 1 банан,1 ябълка и 1 портокал,чудехме се този банан на четири ли да го режем че да има за всички,имаше някаква умряла салата и до 11 часа само това,нямахме право да си поръчаме нищо допълнително от кухнята (имали много работа),да не говорим че 1 кола струва 3 лева,минерална вода малко шишенце2,50лв.пържени картофи 150 грама само за 5 лв .водка от 700 гр руски стандарт-100 лв.Имаше само 3 сервитьорки за 300 човека,за първи път виждам опашка пред бара от недоволни клиенти които си носеха сами поръчките.Нямаше ТОПЛА ВОДа на 31 ви вечерта -срамота!!!!Няма басейн в хотела,ако искаш да се къпеш отиваш в съседен хотел който е на разстояние 50 метра от този в студа не е хич приятно с мокра коса да се разхождаш по хавлия навън!!Няма минибар,нямаше дори и 1 чаша в стаята ако ти се припие вода.Никога повече няма да стъпнем в този хотел!!!!

Published from: Анна Йосифова Visit Date: 2014-01-01 DOWN

Borovets hotel White House / hotel review

няма такава подигравка с хората

Силно сме разочаровни, излъгани от това, което пишат, съобщават по телефона, оферират тези хора в този хотел и това, което всъщност успяват да предложат на гостите си, които плащат за несъществуващи или некоректно описани, некачествено напревени услуги.В допълнение на коментари, с които сме абсолютно съгласни, бихме искали да добавим още доста неща: на 30.12 до 31.12 в 18ч. никой нямаш представа какво и как ще бъде предложено в новогодишната вечер, дори начален час.Не съществуваше Спа, което беше описано в офертата, такова се "появи" на 31.12- бели плочки, силно осветление, музика няма, студено- като в закусвалня на болница- вътре малко джакузи и сауна, при влизането ни тавана падна пред краката ни, оказа се че са протекли тръби и стана наводнение.Халати, кърпи за децата в стаите- няма.Парапетите на терасите се поставяха на 30.12, меню за кухнята - няма/иначе цените като за 5 звезден х-л/бравите в стаите ти остават в ръката, на вторият етаж и парно нямаше,ресторант- няма, разположени бяхме в лоби бара, закусвалнята и конф.зала, DJ- ИМАше, но пък лаптопа му беше изгорял и нямаше свалена нова музика,в празничната вечер настъпи непонятен хаос- всеки ходеше из залите, за да търси своята маса, сервитьорите взимаха поръчка най-малко след около 40 мин.повечето хора се обслужваха сами с чинии и чаши и напитки, вилици- НЯМА- казаха ми "много се извинявам, но няма" - аз с пръсти може би трябваше да ям снежанката - намериха след около 40 мин."Празничната вечеря" бе "празнична" само за някое сомалийче...пристигна след полунощ, през цялото време никой не обясни всъщност какво се вечеряме или поне какво ни сервират..., дори свещичка за 10 ст/ липсваше на масата, накъдето и да се обърнеш се виждаха само смутени и объркани хора /включително и персонала/ само управителката с високо вдигната глава и усмивка се разхождаше и нагло наблюдаваше "филма"...ужас хора..за услуги като"брънч", "пишете го на стаята", "камериерка"- не може и дума да става, в сайта им половината информация и снимки са нереални.Няма такава подигравка, направена по този нагъл начин и не исля да спираме до чатове и черни списъци на хотели!

Published from: radi Visit Date: 2013-12-30

Borovets hotel Borovets Hills / hotel review

Разочароващо

Не заслужава повече от 3 звезди. Лошо обслужване, високи цени, евтина и безвкусна храна. СПА центърът е хубав,

Published from: Ivo Visit Date: 2013-09-06 DOWN

Borovets hotel Euphoria Club and SPA / hotel review

Иванова

МНОГО ХУБАВ ХОТЕЛ!ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА СЕМЕЙНА ПОЧИВКА,УЧТИВ ПЕРСОНАЛ С ИЗВИНВНИЕ НА СРЕВИЗА В РЕСТОРАНТА НЯМА ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ ЕДНА ,,КЕЛНЕРКА,,ВСЕ ЕДНО Е НЕЗНАМ КАКВА ПСУВА КЛИЕНТИТЕ И СЕ КАРА С ТЯХ.ЖАЛКО ВЗЕМЕТЕ ГО ПОД ВНИМАНИЕ АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ И ДОБРИ КЛИЕНТИ В РЕСТОРАНТА ХРАНАТА Е ВКУСНА СПА ЦЕНТАРА Е СТРАХОТЕН.ЙЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!

Published from: Мария Visit Date: 2012-09-08

Borovets hotel Iceberg / hotel review

NAI PEDERASKIIA HOTEL

na recepciyata slushat chalga, durjat se s teb seedno si im se natrapil nekanen vkushti, pravat nai-shibanoto kafe, baseina e super studen i maluk - na snimkite lujat,nai-frapirashtoto-nqma internet v celia hotel,a samo v lobito s cel estestveno kato sednesh da si poruchash neshto ,ako poiskash internet v stayata ti se kazva che ti trqbva kabel, saunata se plashta(kude podqvolite v 4 zvezden hotel s all inclusive tezi neshta se plashtat?!?)celia personal e sustaven ot umnostveno izostanali. Abe s 2 dumi ne si gubete vremeto i parite da hodite v tooya hotel !

Published from: Vanina Visit Date: 2012-07-26 DOWN

Borovets hotel Villa Park / hotel review

Об отеле Villa-Park

В целом отель хороший. соответствует своему "звёздному статусу". Очень приличный SPA-центр. Приятно удивило то, что в стоимость путёвки были включены: бассейн,сауны (2 шт.),джакузи, "мокрая" сауна... Знакомые параллельно отдыхали в "Чамкории", там за сауну платили по 10 левов, хотя это-отель 4 звезды. Из негативного. Завтраки как и везде: всё одинаково каждый день на протяжении всего отдыха.Ладно, у меня хоть завтраки были включены...А девчонки из Питера каждое утро это покупали за деньги.Выбора никакого.Стандартное меню из 6 "блюд".Кофе - рыгаловка сплошная.Кстати, специально брал за деньги в лобби-баре: совсем другой коленкор!Это общий недостаток всех отелей Боровца (по крайней мере). За неделю НИ РАЗУ (!!!) не поменяли полотенца, я уже не говорю о постельных принадлежностях.Только забирали пустые бутылки и мусор из ведра.Такого не видел ещё нигде,даже в российских отелях.Только не говорите мне про чаевые.Я всё делал правильно.При всем при этом всегда поражает белизна белья и полотенец в номерах болгарских отелей.Также было и в отеле "Lion", когда я в первый раз приехал в Боровец в 2006 году.Так это и сейчас.Молодцы , кто за это отвечает!

Published from: Юрий Visit Date: 2012-01-19

Borovets hotel Villa Park / rep review

О представителях KITT

Особое спасибо представителям фирмы Димитрине и Виталию. Вот уж к кому нет никаких претензий! Встреча в аэропорту, трансфер,организация катаний и экскурсий - всё на высоте! Очень коммуникабельные, всегда свежо выглядят, постоянно позитивные. Отлично говорят по-русски. Пользуются на курорте большим авторитетом: не раз в этом убеждался. Ну, а , самое главное, на мой взгляд - это их абсолютная обязательность. Что особенно важно в чужой стране и при ограниченном времени отдыха. С ними не приходилось "дёргаться". Всё работало как по часам. Умнички!Спасибо им за это.Буду рад, если придётся воспользоваться услугами этих милых людей, которые не ограничиваются только своими прямыми обязанностями. Фирме "KITT" большой респект за таких представителей!

Published from: Юрий из Тулы Visit Date: 2012-01-19

1 2 3 4

Tourism news

       
© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg