. . . . . .
Address: Vazrazhdane 1 square
Hotelul Trakia este situat în apropiere de primărie, în oraşul Pazardzhik. Hotelul confortabil oferă camere single şi duble şi apartamente.
Toate camerele sunt confortabile, modern mobilate şi dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, cablu TV, bai private şi grupuri sanitare.
Pentru confortul dumneavoastră vă oferim următoarele servicii suplimentare: room service, de călcat, spălătorie, parcare, informatii despre trenuri si autobuze, taxi, vizitarea obiectivelor turistice.
Restaurant Tracia va oferi un meniu de mâncăruri nostru naţional şi european şi o mare varietate de băuturi alcoolice şi răcoritoare. Restaurantul este o locaţie adecvată pentru cocktail-uri, corporate si petreceri de familie, dejunuri şi dineuri, petreceri pentru copii şi cocktail-uri.
Hotelul Trakia oferă de catering la birou sau de acasă focuri de artificii, focuri de artificii, decoratiuni baloane de sărbătoare sau de partid.
Oaspeţii de la hotelul oferă, de asemenea, două săli comerciale cu 250 de locuri
grădină - 120 de locuri si o terasa cu 60 de locuri. Vizitaţi taverna interior, care oferă până la 60 de locuri, aceasta va oferi mâncăruri din bucătăria naţională şi degustare de vinuri.
Pentru conferinţe, seminarii şi prezentări disponibile o sală de conferinţe cu o capacitate de 60 de locuri, sala este mobilat si dotat cu echipament necesar.
Preturi - 40 leva camera single cu mic dejun / BB /
50 leva Camera dubla cu mic dejun / BB /
50 leva apartament cu mic dejun / BB /

Tourism news

       
© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg