. . . . . .
Address: Beli Osam
HOLIDAY ISLAND
Beli Osam, la 4 km de orasul de Troyan, la 15 km de Pass Troyan, aproximativ 160 km de Sofia, suprafata de 20 acri vederi frumoase la munte.
Island Hotel: 3 stele, apartamente confortabile, studiouri, camere standard şi mansarde, funcţional mobilate, cu vederi minunate de munţi şi păduri. Acasă singură familie: doua etaje mobilier lusozno a găzdui 6 persoane.
Restaurant: 3-stele, 150 de locuri, bucătărie spectacol, dans, balcon.
ISLAND Lobby: 20 de locuri, vederi minunate.
SPA ISLAND: o zona calda, cu baie de aburi, sauna, laconium, cabină de duş relaxant. Servicii suplimentare: diferite masaje.
Piscină de vară (sezonier), Jacuzzi semi-olimpic dimensiune în aer liber, piscină pentru copii, bar la piscina.
Piscină interioară cu apă încălzită jacuzzi la 35 ° C
ISLAND de conferinţă: pana la 50 de locuri, posibilitatea de o configuraţie diferită de locuri, acces la internet. Reduceri speciale pentru grupuri si evenimente.
Condiţii de mare pentru o animatie de agrement, sport şi divertisment, jocuri de echipa de constructii. Activităţile din cadrul complexului: fotbal, tenis de masa darts, tir, cu o puşcă de la o ţintă, baschet, badminton, fotbal, loc de joaca cu tobogan, balansoar, leagane
Istoric, atracţii naturale şi culturale
În timpul diferitelor anotimpuri şi de sărbători ISLAND Complexul ofera pachete oferte şi promoţii, informaţii actualizate privind www.ostrova-bg.com

Tourism news

       
© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg