Bulgaria Ski Hotels reviews

   UP DOWN

Borovets hotel White House / hotel review

Пълно безобразие!

Изкарахме на ужасните Новогодишни празници! Хотелът не зазлужава и 1 звезда. Парапетите по стълбището се клатят, в стаите е не повече от 18 градуса, в банята няма дори 1 полица, стаитe са мръсни и затънали в прах, няма чаши, имаше скъсано спално бельо, кабелът на TV повреден. Въпреки оплакването ни 1 муха 2 дена си остана на перваза! Нямаха нито допълнителни завивки, нито печки, които да ни стоплят. В ресторанта бяхме настанени плътно един до друг, не можеше да се мине и между масите. Пускаше се много чалга. Не се разбра кога е станало 24:00, нито пуснаха химна. Храната явно беше приготвена много отдавна - салатите безвкусни и засъхнали, пържолата едва се режеше. На горните етажи нямаше вода. Дори не се опитаха да осигурят шишета с вода за тоалетните!

Published from: Надежда Тодорова Visit Date: 2015-12-31 DOWN

Bansko hotel Vihren Palace and Residence / hotel review

не пропускам ваканцията във Вихрен Палас

Всяка зима съм в Хотел Вихрен Палас за ски ваканцията със семейството ми.Изключително доволен останах и последния път - освежени стаи , прекрасно обслужване и много усмихнати и весели хора,които се грижеха за нашето спокойствие и приятен престой.ПРЕПОРЪЧВАМ

Published from: Сашо Петров Visit Date: 2014-12-12 UP

Bansko hotel Vihren Palace and Residence / hotel review

Хубав хотел, некадъран персонал.

Published from: С.Йовева и Компания Visit Date: 2014-08-15

Bansko hotel Grand Hotel Bansko / hotel review

Добър хотел

Много хубав и голям хотел - всичко си има. Зимата пак ще го посетя

Published from: Велизар Visit Date: 2014-06-19 UP

Bansko hotel Grand Hotel Bansko / hotel review

Хубав Хотел

Голям и красив хотел с всички удобства за 5 звезди. Не ходете на Ол инклузива – много се дебелее :)

Published from: Красимир Николов Visit Date: 2014-06-13 UP

Bansko hotel Holiday Group / hotel review

pochivka

Не лош хотел, но, не добра хигиена в стаите и в ресторанта, лоша храна, обслужване на много ниско ниво, персонала няма опит и въобще няма подобаващо отношение към гостите на хотела..!! Не го препоръчвам!!

Published from: Anita Visit Date: 2014-02-14 DOWN

Bansko hotel Mishel / rep review

отдых в Банско

Отель понравился, с удовольствием остановимся у Красимиры и Владимира ещё. О представителях Китт : Низкий поклон вам Виталий Бобул и Станислав Стоянов! Большое человеческое спасибо за вашу работу! Спасибо за терпение, отзывчивость за всё СПАСИБО!!! Уважаемое руководство Китт, вы можете гордиться такими сотрудниками, как Виталий Бобул и Станислав Стоянов!

Published from: Москвичи Visit Date: 2014-02-11

Bansko hotel Holiday Group / hotel review

Отлично

Анита!! аз не мисля,че това е така,защото и аз го поситих и съм много доволна от обслужването,а за хигиената също не съм съгласна с Вас,лично съм виждала как камелиерката минава всеки ден стайте както и в ресторанта . Хотела е супер. тази година па ще го посетя.

Published from: Marina Visit Date: 2014-02-05 UP

Borovets hotel Iceberg / hotel review

Худший отель года!!!

Худший отель года!!! Четвёртый год мы с женой и друзьями( от 7 до 11 человек) останавливались в отеле "Айсберг", и в последний !!! С первого раза мы полюбили этот отель за его красоту, приветливый персонал, качество обслуживания номеров и вкусную кухню. Но с каждым годом всё это становилось всё хуже и хуже... Осталась только внешняя красота! Мы отдыхали в "Айсберг"(Боровец) с 20 по 28 января 2014 группой из 11 человек. При приезде нам дали только один номер из пяти- на наше с женой имя, остальные номера пообещали дать через 2 часа. Когда мы с женой разложили вещи и хотели помыться после перелёта, то оказалось, что наши друзья должны тоже жить в нашем номере(плюс трое)... На рецепшин перепутали все номера и сказали, чтобы мы сами решали свои проблемы, менялись номерами, чинили вентиляцию в туалетах(которая не работала ни в одном из номеров), переносили кровати и постельное бельё(которое не менялось за неделю ни разу) сами- на разные этажи!!! Всё это было сказано в грубой форме и с издевательскими насмешками !!! Так как мы оплатили заранее за своё проживание, то нам ничего не оставалось, как смириться с этим хамством, не на улице же нам жить... За всю неделю ни разу не мылись полы в номере, не мылись раковина и унитаз!!! Полотенца менялись только один единственный раз!!! На завтрак и ужин нужно было приходить самыми первыми, так как еда , в последствии, практически не пополнялась!!! В последний день нас "вежливо" попросили освободить номера до 12 часов дня или доплатить по 25 евро с номера за 5 часов( в 17 часов нас забирали в аэропорт). И это притом, что отель был заполнен лишь на треть всю неделю(за эти 5 часов никто так и не въехал ни в отель ни ,тем более, в наши номера). Отель "Айсберг" незаслуженно присваевает себе 4 звезды!!! Большая просьба--- хорошо подумать перед тем, как выбирать этот отель для отдыха!!!

Published from: Oskar Visit Date: 2014-01-20 DOWN

Borovets hotel White House / hotel review

не стъпвайте в този хотел

Всичко написано за този хотел е лъжа!Хотелът е нов и въпреки това се разпада,спестено е от всичко:строителни материали,обзавеждане,персонал и т.н.Снимките не отговарят на действителността,басейнът е в съседен хотел и няма топла връзка,има една сауна за която се заплаща,никой не чисти стаята и не сменя кърпите,цените в ресторанта и бара са безумни за това което се предлага,няма ски гардероб и е доста далече от пистите!Бяхме там за Нова година и всичко беше безумно!До 18ч. на 31 персонала нямаше представа нито за менюто,нито за това в какво ще се състои празничната вечер!Нямаше достатъчно вилици и чаши за всички гости,сервираха една салата,две парченца риба пане и някакви пържоли към 1 часът и това е празнична новогодишна вечеря,хората започнаха да си изнасят от стаите храна и прибори,всичко останало се заплащаше, дори и водата!Хотелът не само не е четири звезди,но аз дори не бих му дала и две,даже не мога да го нарека хотел!!!Не стъпвайте там,това не са проблеми,защото сега отварят,както всички се оправдаваха,това е ламтене за пари на собствениците без никакви угризения за лъжите и неудобствата,които съсздават на хората,включително и на горкия оскъден, персонал!!!

Published from: Кристина Манова Visit Date: 2014-01-02 DOWN

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tourism news

       
© 2001 — 2024 | All rights reserved | created by format.bg